Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
Teraz pytanie - jakich tresci? N podal, ze kulczyk nie zyje - myslisz, ze to jakis zart redakcji?
Podali tez, ze NASA odkryla planete Kepler 452b. - kuzynke ziemi o podobnych warunkach. Czy to rowniez kaczka dziennikarska lub rojenia Lisa?

Tym sie konczy generalizowanie i do tego potrzebny rozum, inaczej zmieniamy sie w zombi podobne do cyska.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
wsteczniak napisał:
Teraz pytanie - jakich tresci? N podal, ze kulczyk nie zyje - myslisz, ze to jakis zart redakcji?
Podali tez, ze NASA odkryla planete Kepler 452b. - kuzynke ziemi o podobnych warunkach. Czy to rowniez kaczka dziennikarska lub rojenia Lisa?

Tym sie konczy generalizowanie i do tego potrzebny rozum, inaczej zmieniamy sie w zombi podobne do cyska.

Jasta czesto wklejal odnosniki do ww. stron. Glownie byly to artykuly historyczne, ale co ja tam wiem. Badz co badz, gdzies juz czytalem, ze smierc Kulczyka to mystifikacja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
wsteczniak napisał:

Jasta czesto wklejal odnosniki do ww. stron. Glownie byly to artykuly historyczne, ale co ja tam wiem. Badz co badz, gdzies juz czytalem, ze smierc Kulczyka to mystifikacja.

To nie była żadna luksusowa klinika. Jan Kulczyk zmarł w publicznym szpitalu Allgemeinen Krankenhaus (AKH) w Wiedniu.
AKH zatrudnia 9 tys. pracowników, a rocznie leczy prawie sto tysięcy osób. Dlaczego mający tyle miliardów na koncie (3,5 mld euro) Jan Kulczyk leczył się właśnie tam? To nie zostało wyjaśnione????

a jak tam tasmy u Sowy ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
wsteczniak napisał:

Jasta wkleja, ale nie wiem czy w to wierzy czy moze tylko wywoluje dyskusje. Cysiek wkleja wykopy i niezalezne cos tam, ale on wierzy, ze to prawda i gotow zlozyc na oltarzu wlasny odbyt.

Ta druga postawa zdaje sie bardziej niebezpieczna, bo wzorowana na koncepcji Goebbelsa i jego bon motach- "Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą", "Im większe kłamstwo, tym ludzie łatwiej w nie uwierzą" oraz "Absolutnym prawem państwa jest nadzorowanie kształtowania się opinii publicznej"

Ja bym nie chcial zyc w panstwie cyskow, choc zanosi sie , ze w PL podobne myslenie bedzie mialo ciaglosc pomimo zmiany w rzadzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
interia podaje
Oficjalną przyczyną śmierci 65-letniego biznesmena były "powikłania pooperacyjne", jak poinformował jego holding. W mediach pojawiają się sprzeczne informacje na temat szczegółowych przyczyn zgonu.

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/polska/news-co-zabilo-j...;utm_campaign=chrome

dezinformacja to technika stosowane przez....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
odurodzeniadumny napisał:
Karol.Ky napisał:
wsteczniak napisał:

To nie była żadna luksusowa klinika. Jan Kulczyk zmarł w publicznym szpitalu Allgemeinen Krankenhaus (AKH) w Wiedniu.
AKH zatrudnia 9 tys. pracowników, a rocznie leczy prawie sto tysięcy osób. Dlaczego mający tyle miliardów na koncie (3,5 mld euro) Jan Kulczyk leczył się właśnie tam? To nie zostało wyjaśnione????

a jak tam tasmy u Sowy ?

Widzisz karolu? To problematyka warta sledztwa. " Krolestwo za Poirot'a "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty
sand vinik
(sandvinik)
Początkujący
zbanowac jaste a nie rozmydlac tematu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
Po co go banowac? Sam pisal ze robote ma do listopada. Zalozy jeszcze kilka tematow typu "szukam pracy znam sie na wszystkim" " jak wyludzic jeszcze troche koron ze skatu" itp a potem sam zacznie pisac na Moja Rasija
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
John Boro
(JohnB)
Początkujący
grzyb napisał:
zbanowac jaste a nie rozmydlac tematu

SŁUSZNA UWAGA ALE TEN PLEBS, MOTŁOCH KTÓRY WSZEDŁ NA JAKIEGOŚ TAM KULCZYKA ZAWSZE ZAPOMINA O TEMACIE POCZĄTKOWYM!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok